maanantai 14. maaliskuuta 2016

9.4. Bändi-ilta - Wolfshead, Dreadicide & Radux

Oulun yliopiston raskaan musiikin ystävät ÖRMY ry järjestää keikkaillan Rummers' Clubilla lauantaina 9.4. Lauteilla WOLFSHEAD, RADUX ja DREADICIDE! Liput 3 e + narikka, Örmyn jäsenet sisään pelkällä narikalla. Showtime n. klo 23.00.

WOLFSHEAD - https://www.youtube.com/user/wolfsheadfinland, https://wolfsheadfinland.bandcamp.com/
FALL OF THE IDOLS -yhtyeen tuhkista nousee Oulun oma Wolfshead. Doomia ja perinteistä yhteen naittavan raskaansarjan rykmentin soitossa on sellaista särmää ja hienhajuista äijämeininkiä, jota harvemmin kuulee. Kannattaa kömpiä katsomaan ja kuulemaan elävänä, tähän kun on harvemmin tilaisuus! Mukana tulivoimaa myös oman kylän TORTURE PULSESTA ja DEEP RIVER ACOLYTESISTÄ.
http://www.metal-archives.com/reviews/Wolfshead/Caput_Lupinum/511681/

RADUX
- https://www.youtube.com/channel/UCSjKuYsAemOYo1k0o_HGfDA,
Tampereen vihaisten nuorten miesten yhdistys RADUX on bändi, joka kohkaa äärimmäisellä nopeudella ja vimmalla. Yhtyeen live-esiintymiset ovat keränneet kiitosta ympäri Etelä-Suomea, ja viimein bändi saadaan Oulun korkeudelle astikin. Yhtye on todella kovassa nosteessa thrash metal -piireissä, ja joukosta puhutaan vähintään RANGERIN kovuusluokassa olevana bändinä. Keikalla saatavissa myös uutta demoa!
http://www.imperiumi.net/index.php?act=demos&id=3119

DREADICIDE
- https://soundcloud.com/dreadicide
Rovaniemen hirvivaara-alue inkarnoituu bändi-iltaamme Dreadiciden muodossa. Melodista death metalia vähän tavallista vekkulimmin vetävällä nuorella yhtyeellä on paljon näyttöhaluja sen muuttaessa lauantaiksi etelään kotiseudultaan napapiirin tuntumasta. Onnistuuko sen valloittaa jäiset sydämemme? Se selviää Rummersissa 9.4.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti